به نقل از رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی، این کارگاه با حضور مدیریت دانشجویی،اداره تغذیه، کنترل کیفیت، مرکز بهداشت در دانشگاه فردوسی مشهد به صورت مجازی برگزار گردید.
کارگاه آموزشی مذکور که به بررسی شرایط خطر و همچنین کنترل نقاط بحرانی در فرآیند تغذیه دانشجویی می پردازد، روش های جلوگیری آن را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
HACCP سیستمی نظام مند است که به فرآیندهایی که در زنجیره موادغذایی فعالیت می کنند کمک می کند تا خطرهای ویژه و اقدام های لازم برای اطمینان از ایمنی موادغذایی را شناسایی و کنترل می نماید.
HACCP مخفف ؛ Hazard Analtysis Criritcal Controlpoint به معنی تجزیه و تحلیل و خطر و کنترل نقاط کنترل بحرانی می باشد.