دوشنبه ١١ اسفند ١٣٩٩
از ماه رجب قدردانی کنید، در این ماه توسلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه می توانید بیشتر کنید، به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید، این تلاشی که می کنید، این زحمتی که می کشید، برای خدا قرار بدهید.( مقام معظم رهبری)
صفحه اصلیIبرنامه غذاييIهمه اخبارIآیین نامه ها و فرم هاIگالري تصاويرIملاقات با مسئولين Iجستجوی پیشرفتهIRSS
منو اخبار
 صفحه اصلی > همه اخبار 
اخبار > برگزاری کارگاه آموزشی HACCP


   نسخه چاپي    ارسال به دوست
 
    برگزاری کارگاه آموزشی HACCP
  

به نقل از رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی، این کارگاه با حضور مدیریت دانشجویی،اداره تغذیه، کنترل کیفیت، مرکز بهداشت در دانشگاه فردوسی مشهد به صورت مجازی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی مذکور که به بررسی شرایط خطر و همچنین کنترل نقاط بحرانی در فرآیند تغذیه دانشجویی می پردازد، روش های جلوگیری آن را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

HACCP  سیستمی نظام مند است که به فرآیندهایی که در زنجیره موادغذایی فعالیت می کنند کمک می کند تا خطرهای ویژه و اقدام های لازم برای اطمینان از ایمنی موادغذایی را شناسایی و کنترل می نماید.

HACCP   مخفف ؛ Hazard Analtysis Criritcal Controlpoint    به معنی تجزیه و تحلیل و خطر و کنترل نقاط کنترل بحرانی می باشد.

 

 

 

   لینک کلیپ ارائه شده در کارگاه آموزشی

 


گروه خبری :اخبار معاونت دانشجویی, اخبار تغذیه, اخبار بهداشت و سلامت دوشنبه ٢٢ دی ١٣٩٩ ساعت :١٠:٣٦ تعداد نمایش:115 کد خبر : ٢٠٩٦٥

 
 





                                                   بازدید این صفحه : 1273310       Iبازدید امروز: 726      I   کل بازدید: 4868829      I بازدید آنلاین: 2      I   زمان بارگزاری صفحه: 1/6255      ثانیه                                                  
پیوند هاIتلفن هاIارتباط با ماIنقشه سایتIتور مجازی
تمامي حقوق مادي و معنوي براي معاونت دانشجویی دانشگاه سمنان محفوظ است.
.Copyright  © 2021 Semnan University  stu.semnan.ac.ir  All rights reserved