شنبه ١٨ ارديبهشت ١٤٠٠
در ماه رمضان در حد توان خودمان باید مراقبت کنیم، رفتار خودمان را تصحیح کنیم؛ فکرمان را، قولمان را، عملمان را تصحیح کنیم؛ بگردیم اشکالاتش را پیدا کنیم، آن اشکالات را برطرف کنیم. این تصحیح در چه جهتی باشد؟ در جهت تقوا. (مقام معظم رهبری)
صفحه اصلیIبرنامه غذاييIهمه اخبارIآیین نامه ها و فرم هاIگالري تصاويرIملاقات با مسئولين Iجستجوی پیشرفتهIRSS
منو اخبار
 صفحه اصلی > همه اخبار 
اخبار > برگزاری کارگاه آموزشی HACCP


   نسخه چاپي    ارسال به دوست
 
    برگزاری کارگاه آموزشی HACCP
  

به نقل از رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی، این کارگاه با حضور مدیریت دانشجویی،اداره تغذیه، کنترل کیفیت، مرکز بهداشت در دانشگاه فردوسی مشهد به صورت مجازی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی مذکور که به بررسی شرایط خطر و همچنین کنترل نقاط بحرانی در فرآیند تغذیه دانشجویی می پردازد، روش های جلوگیری آن را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

HACCP  سیستمی نظام مند است که به فرآیندهایی که در زنجیره موادغذایی فعالیت می کنند کمک می کند تا خطرهای ویژه و اقدام های لازم برای اطمینان از ایمنی موادغذایی را شناسایی و کنترل می نماید.

HACCP   مخفف ؛ Hazard Analtysis Criritcal Controlpoint    به معنی تجزیه و تحلیل و خطر و کنترل نقاط کنترل بحرانی می باشد.

 

 

 

   لینک کلیپ ارائه شده در کارگاه آموزشی

 


گروه خبری :اخبار معاونت دانشجویی, اخبار تغذیه, اخبار بهداشت و سلامت دوشنبه ٢٢ دی ١٣٩٩ ساعت :١٠:٣٦ تعداد نمایش:217 کد خبر : ٢٠٩٦٥

 
 





                                                   بازدید این صفحه : 1286954       Iبازدید امروز: 595      I   کل بازدید: 4946403      I بازدید آنلاین: 2      I   زمان بارگزاری صفحه: 1/5626      ثانیه                                                  
پیوند هاIتلفن هاIارتباط با ماIنقشه سایتIتور مجازی
تمامي حقوق مادي و معنوي براي معاونت دانشجویی دانشگاه سمنان محفوظ است.
.Copyright  © 2021 Semnan University  stu.semnan.ac.ir  All rights reserved