شیوه نامه اجرایی آئین نامه انضباطی دانشجویان، مصوب وزارتین بهداشت درمان و آموزش پزشکی و علوم تحقیقات و فناوری تدوین و ابلاغ شد.

بازنگری شیوه نامه انضباطی دانشجویان در آبان ماه 1401 توسط دبیرخانه شورای مرکزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری تکمیل و در تاریخ 1401/9/1 به دبیرخانه های دانشگاه ها ابلاغ شد.

به گزارش رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی، دکتر اشکان جبلی جوان رئیس شورای بدوی دانشگاه در توضیح گفت: این شیوه نامه مشتمل بر 7 بخش، 125 ماده و 126 تبصره است و در تاریخ اول آذر 1401 از دبیرخانه شورای مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها ابلاغ و لازم الاجرا می باشد.
دکتر اشکان جبلی جوان ادامه داد: در این شیوه نامه اصلاحات ساختاری و محتوایی خوبی انجام شده است به طوری که تصمیمات در مورد تخلفات انضباطی عدالت محور و حقوقی تر شده است.

جهت دریافت شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان کلیک کنید.

لیلا رضائی
تهیه کننده:

لیلا رضائی

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: