به میزبانی دانشگاه سمنان؛
برگزاری وبینار کشوری بهداشت و مواد غذایی
وبینار کشوری بهداشت و مواد غذایی با حضور کارشناسان و روسای مراکز بهداشت دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد.
به گزارش رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ دکتر زهرا جاوید رئیس مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: این وبینار با هدف ارتقاء دانش و آگاهی کارشناسان و ناظرین مراکز بهداشت وزارت علوم جهت نظارت دقیق بر بهداشت آب و موادغذایی و کنترل کیفی سلف سرویس های دانشگاهها برگزار شد.
دکتر جاوید با بیان اینکه در این وبینار بیش از 45 دانشگاه از کارشناسان و رؤسای دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشتند، همچنین افزود: تدریس این وبینار برعهده دکتر اشکان جبلی جوان معاون دانشجویی و فرهنگی و دانشیار بهداشت موادغذایی و کنترل کیفیت دانشگاه سمنان بود.
وی چگونگی وضعیت آشپزخانه ها، ناظرین بهداشتی، نگهداری و بسته بندی مواد غذایی در سلف و خوابگاه ها و بروز رسانی آشپزخانه ها ی سلف دانشگاه ها و اشاره به بیماری های منتقله موادغذایی از جمله محورهای این وبینار عنوان کرد.
یادآور می شود؛ این وبینار 27 دیماه 1401 به مدت سه ساعت و نیم به صورت مجازی برگزار شد.
نظر دهید