کارگاه یک روزه حضوری و آنلاین HACCP به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد.

کارگاه یک روزه حضوری و آنلاین HACCP با حضور رؤسا و کارشناسان مراکز بهداشت مناطق 8،4و9 کشور و نیز با حضور مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سمنان برگزار شد.

به گزارش رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ این کارگاه با هدف توانمند سازی و فراگیری اصول هفت گانه آلودگی ها و مسمومیت های احتمالی ناشی از مواد غذایی برگزار شد .
تدریس این کارگاه آموزشی بر عهده مهندس آیدا خدابنده بایگی مهندس صنایع غذایی بود .

دکتر نعیمی مدیرکل  دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سمنان از برنامه ریزی برای تشکیل شورای سلامت و سبک زندگی در دانشگاه ها خبر داد و گفت : این شورا به ریاست دانشگاه و معاونت ها و مدیران دانشگاه با هدف سلامت روان اجتماعی دانشجویان تشکیل می شود .

دکتر زهرا جاوید مدیر مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه سمنان نیز گزارشی از فعالیت های این مرکز ارائه کرد .

دکتر نعیمی مدیرکل  دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری همچنین  از اداره مشاوره دانشجویی و مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه سمنان نیز بازدید کرد .

در بازدید از اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه،  ریئس اداره مشاوره فعالیت های صورت گرفته و طرح های آتی این اداره را گزارش دادند. در ادامه دکتر نعیمی با پرسنل، درمانگران و مشاورین و همیاران سلامت روان صحبت کردند و نظرات، پیشنهادات ایشان را دریافت داشتند. روند اجرای طرح پایش سلامت روان۱۴۰۱، مداخلات موثر در رفتارهای خود آسیب رسان و عملکرد درمانی مشاوران و همیاران محترم این اداره نیز در این جلسه مورد ارزیابی قرار گرفت. همیاران سلامت روان با هدایای دانشجویی و نوازندگی و قرائت بیانیه با محوریت روز احسان و نیکوکاری از مدعوین میزبانی کردند و گزارش اقدامات و برنامه های آتی ایشان نیز توسط نائب دبیر اعلام شد.

 

فایل آموزشی کارگاه

کلمات کلیدی
لیلا رضائی
تهیه کننده:

لیلا رضائی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *