تجلیل از قهرمانان بیست و هفتمین المپیاد ورزشی دانشگاه سمنان در تالار امیرکبیر
به گزارش رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ مراسم اختتامیه بیست و هفتمین المپیاد ورزشی دروندانشگاهی، روز سهشنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۸ در تالار امیرکبیر دانشگاه سمنان برگزار شد.
در این مراسم که با شکوهی درخور جامعه علمی و ورزشی ترتیب یافت، رئیس دانشگاه سمنان، جناب آقای دکتر قاسمنژاد و آقای دکتر احسانی از سازمان امور دانشجویان، معاون دانشجویی و فرهنگی و رئیس دانشکده علوم انسانی حضور داشتند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در این مراسم گفت: این المپیاد تنها یک رقابت نبود، بلکه نمادی از نشاط، پویایی و اهتمام دانشگاه به ابعاد مختلف تربیت دانشجو بود.
معاون دانشجویی و فرهنگی خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات در هر دو بخش دختران و پسران و در مجموع ۲۰ رشته ورزشی برگزار شد که شاهد مشارکت نزدیک به ۱۰۰۰ دانشجوی ورزشکار در آن بودیم.
وی افزود: دانشجویان از ۲۷ آبانماه لغایت ۱۷ آذرماه در ۱۰ رشته ورزشی شامل فوتسال، والیبال، بسکتبال، بدمینتون، تنیس روی میز، شطرنج، تیراندازی، دارت، بیلیارد و فیفا (بهعنوان بخشی از ورزشهای نوین) به رقابت پرداختند.
در پایان این مراسم، از مقامآوران برتر در رشتههای مختلف، مربیان تلاشگر و سرپرستان تیمها با اهدای لوح و جوایز ارزنده تقدیر به عمل آمد. حضور ۱۱۰ نفر کادر فنی و اجرایی در کنار ۴۰ مربی و سرپرست (بهویژه در بخش فوتسال و والیبال پسران) که این رویداد بزرگ را از رقابتهای دروندانشکدهای تا مرحله نهایی هدایت کردند، نشاندهنده سطح بالای سازماندهی این المپیاد در جامعه علمی و ورزشی دانشگاه سمنان بود.
نظر دهید