حضور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سمنان در دومین نشست معاونین دانشجویی 12 دانشگاه منتخب در اجرای طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی

دومین نشست معاونین دانشجویی 12 دانشگاه منتخب در اجرای طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان؛ دومین نشست معاونین دانشجویی 12 دانشگاه منتخب در اجرای طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی با محوریت مدیریت هزینه با حضور دکتر حبیبا معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشیان معاون امور دانشجویان داخل، دکترامامعلی پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه در محل این سازمان برگزار شد.
دکتر حسین امامعلیپور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در این نشست گفت: پیرو مصوبه شورای معاونین وزارت علوم در رابطه با اجرای طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی، کمیتهای راهبردی در سازمان اموردانشجویان تشکیل شد.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بر اساس مصوبه وزارت عتف، این طرح به صورت آزمایشی در بخش مدیریت هزینه در 12 دانشگاه « 6 دانشگاه تهران و 6 دانشگاه در شهرهای دیگر» اجرا خواهد شد.
دکتر امامعلی پور افزود: این جلسه با حضور معاونین دانشجویی 12 دانشگاه منتخب برای برگزاری آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه به منظور بررسی جوانب مختلف این طرح در دانشگاههای منتخب برگزار شده است.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: ان شاء الله تا تابستان سال 1404، این طرح در 12 دانشگاه منتخب اجرا خواهد شد و پس از آن بر اساس بررسی وضعیت، دانشگاههای دیگر به این طرح خواهند پیوست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از مزایای ایجاد رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک میتوان به کاهش تصدیگری دانشگاهها - مدیریت هزینه - حضور بخش خصوصی در دانشگاهها اشاره کرد.
نظر دهید