سوالات متداول اداره سراهای دانشجویی

 

1) امکان درخواست خوابگاه برای دانشجویان ورودی جدید به صورت غیر حضوری وجود دارد؟ بله به صورت غیر حضوری می‌باشد و فقط تحویل اتاق دانشجو و کلید حضوری می باشد.
2) امکانات خوابگاه چیست؟ گاز، یخچال، کمد، لباسشویی، تخت خالی ( به علت مسائل بهداشتی تهیه تشک، ملحفه، متکا و پتو بر عهده دانشجو می باشد.)

3) آیا دانشجویان ورودی جدید با دوستان خود حتی با رشته های غیر مرتبط می‌توانند در یک خوابگاه باشند؟ بله، با انتخاب اتاق توسط هر دانشجو این امکان برای آنها فراهم می شود.
4) نحوه پرداخت هزینه‌های خوابگاه به چه صورت می‌باشد؟  به صورت الکترونیکی در هر ترم باید واریز گردد.
5) آیا به دانشجویان انتقالی (شبانه) خوابگاه تعلق می‌گیرد؟ خیر
6) ساعات ورود و خروج دانشجویان به خوابگاه چگونه است؟  دانشجویان باید تا ساعت 21:30 در خوابگاه حضور داشته باشند در غیر اینصورت باید مجوزمحضری (پدر یا همسر) را در بدو ورود به خوابگاه داشته باشند و ساعت خروج 6 صبح می باشد.
7)جهت رسیدگی به شکایت دانشجویان از نحوه برخورد پرسنل باید به چه قسمتی مراجعه نمایند؟  ابتدا به مسئول خوابگاه و درصورت لزوم با مدیر امور دانشجویی در میان بگذارند.
8) آیا امکان حضور مهمان در خوابگاه وجود دارد؟ بله، فقط فامیل درجه یک در اتاق دانشجو به مدت دو شب در کل ترم به شرط رضایت هم اتاقی ها به جز در ایام امتحانات.
9) دانشجوی ورودی جدید در زمان ثبت نام غیر حضوری چگونه درخواست خوابگاه خود را ثبت نماید؟
طبق اطلاعیه ای که در سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی صادر می شود در سامانه گلستان باید اطلاعات مربوطه تکمیل و درخواست خوابگاه داده شود. همچنین در سامانه صندوق رفاه دانشجویان قسمت تشکیل پرونده، اطلاعات شخصی و درخواست خوابگاه تکمیل گردد.
10) در صورتیکه دانشجویی برای نیمسال دوم نخواهد از خوابگاه استفاده کند چگونه می تواند عدم نیاز به خوابگاه را اطلاع دهد؟ در هر صورت (انصراف، اخراج، فارغ التحصیلی و عدم تمایل استفاده از خوابگاه و...) و در هر زمان نیاز به تحویل اتاق ، کلید و اطلاع به سرپرستی دارد.
11) حداکثر و حداقل ظرفیت اتاق‌های خوابگاه چقدر است؟   
 در مقطع کارشناسی حداکثر 10 نفر و حداقل 4 نفر
 در مقطع ارشد حداکثر 6 نفر و حداقل 4 نفر و
 در مقطع دکتری   4 نفر می باشد.
12) درصورت اشتغال به کار یا کلاسهای متفرقه، دانشجو برای حضور در خوابگاه بعد از مدت زمان تعیین‌شده، نیاز به تعهد دارد؟ بله، باید مجوز تعهد محضری را با رضایت پدر یا همسر و یا ولی قانونی داشته باشد.

13) آدرس خوابگاه های دولتی و غیردولتی دانشگاه سمنان کجا می باشد؟

لینک آدرس خوابگاه های دولتی و غیردولتی دانشگاه سمنان: https://b2n.ir/address_khabgah
14) درخواست ثبت خوابگاه باید در چه زمانی صورت گیرد؟
در نیمه اول اردیبهشت برای یک سال در نظر گرفته شده که از طریق سایت گلستان (طبق اطلاعیه)، سیستمی و مکانیزه صورت می‌گیرد.
15) نحوه محاسبه خسارت به اتاق توسط دانشجویان ساکن آن چگونه می‌باشد؟ مبلغ بین تمامی اعضای یک اتاق تقسیم می‌شود.
16) آیا امکان جابه‌جایی اتاق وجود دارد؟ خیر
17) رفع خرابی لوازم و تاسیسات خوابگاه چگونه انجام می‌شود؟
باید به سامانه گلستان مراجعه و مسیر اعلام شده را طی کنید. از قسمت سایر >>>>> اعلام خرابی (توضیحات) مراجعه و نسبت به ثبت خرابی مورد نظر اقدام کنید.
18) نظافت اتاق خوابگاه و سالن برعهده چه کسانی است؟ نظافت اتاق بر عهده دانشجو و نظافت سالن و محوطه بر عهده خدمات می باشد.
19) آیا جهت ترم تابستان امکان ارائه خوابگاه وجود دارد؟ بله، درصورت ارائه ترم تابستان و اعلام دانشگاه
20) بعد از دفاع دانشجویان تا چه مدت می توانند از خوابگاه استفاده نمایند؟ پس از دفاع دانشجویان حداکثر 10 روز می توانند از خوابگاه استفاده نمایند.
21) وسایل اتاق را چه زمانی می توانیم تخلیه کنیم و آیا امکان نگهداری آن در خوابگاهها وجود دارد؟
در پایان هر ترم و بر اساس اطلاعیه ها و زمانبندی اعلام شده از سوی مدیریت امور دانشجویی اطلاع رسانی خواهد شد.
22) درنظر گرفتن اتاق جهت دانشجویان جدید برچه اساسی می‌باشد؟ انتخاب اتاق در طبقات مختلف و بلوک های اعلام شده توسط خود دانشجو می باشد.(انتساب مکانیزه)
26) آیا خوابگاه مقاطع تحصیلی مختلف جداگانه می‌باشد؟ بله، بلوک های هریک از مقاطع به صورت جداگانه در یک خوابگاه می‌باشد.
27) آیا جهت ورود به خوابگاه نیاز به کارت شناسایی می‌باشد؟ ورود از داخل گیت های تعبیه شده در ورودی خوابگاه توسط اثر انگشت می باشد.(در صورت لزوم کارت شناسایی هم رویت می گردد)
28)آخرین مهلت زمانی جهت پرداخت اجاره‌بها خوابگاه چه زمانی است؟ از ابتدای ترم تا 15 آبان با تخفیف 10% می باشد و پس از این زمان تخفیف برداشته شده و تا پایان نیمسال قابلیت پرداخت دارد.
29)آیا دانشجویان بومی می‌توانند از خوابگاه استفاده نمایند؟ درصورتی که مسافت محل سکونت دانشجو تا شهر سمنان زیر 100 کیلومتر نباشد خوابگاه واگذار می گردد.
30)آیا تعرفه اجاره‌ بها خوابگاه در نیمسال تحصیلی ثابت است؟ در طول سال تحصیلی ثابت و مبالغ از سوی صندوق رفاه دانشجویان ابلاغ می گردد.
به طور مثال، نیمسال اول 4.5 ماه و نیمسال دوم 4.5 محاسبه می‌گردد.
31) درصورتی‌ که دانشجو اقوام و آشنایانی در سمنان داشته باشد و قصد استقرار در بعضی مواقع داشته باشد چه کاری باید انجام بدهد؟ عدم حضور خود را در سامانه

srm به آدرس :https://my.semnan.ac.ir/login ثبت نماید.
32) آیا در خوابگاه سالن مطالعه وجود دارد؟ بله
33) هزینه خوابگاه جهت ترم تابستان به چه میزان است؟ هزینه آن طبق مبلغ اعلام شده از سوی مراجع ذی ربط
34) حداکثر اقامت دانشجو در منزل اقوام طبق اعلام کتبی چه مدت می‌باشد؟ مدت زمان آن حداکثر3 شب می‌باشد.
35) آیا سرویس بهداشتی در هر اتاق وجود دارد؟ خیر، سرویس بهداشتی در دو انتهای هر طبقه وجود دارد.
36) تخلیه اتاق توسط دانشجو چه زمانی باید صورت گیرد؟ درهر صورت( فارغ التحصیلی، انصراف، اخراج و...) دانشجو باید حتما اطلاع داده و اتاق را تحویل دهد درصورت عدم اطلاع‌رسانی هزینه اتاق برای دانشجو ثبت شده و ملزم به پرداخت می‌شود.
37) هزینه خوابگاه دانشجویان روزانه وشبانه چه تفاوتی با هم دارد؟ اجاره‌بها دوره شبانه یک و نیم برابر دوره روزانه می‌باشد.
38) در دانشگاه سمنان کدام دانشجویان مجاز به استفاده از خوابگاه هستند؟ روزانه، در صورت ظرفیت خالی با اولویت بندی ، مطابق با ماده 4 آئین نامه صندوق رفاه دانشجویان نحوه و مدت اسکان به شرح ذیل می باشد:
-دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و کاردانی حداکثر4 نیمسال.
-دانشجویان دوره کارشناسی و دکتری تخصصی حداکثر تا 8 نیمسال.
-دانشجویان دوره دکتری عمومی حداکثر تا 12 نیمسال.
تبصره: معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه می تواند در صورت کمبود امکانات موجود حداکثر مدت استفاده از خوابگاههای دانشجویی را کاهش دهد.
39) آیا دانشگاه خوابگاه متاهلین دارد؟ محدود
40) اگر دانشجویی از اواسط دوره تحصیلی متقاضی خوابگاه باشد نحوه محاسبه نیمسال های استفاده از خوابگاه چگونه خواهد بود؟
ملاک عمل از تاریخ شروع تحصیل که شماره دانشجویی نماینگر آن خواهد بود می باشد و طبق ماده فوق الذکر
41)نحوه پرداخت اجاره بهای خوابگاه هر ترم چگونه است؟
دانشجو باید اطلاعات خود را در سیستم https://refah.swf.ir  ثبت و درخواست خوابگاه را انجام داده و پس از 10 روز از اقامت قابلیت پرداخت خواهد داشت.

42) سیستم گرمایشی و سرمایشی سراها چیست ؟ گرمایش شوفاژ و سرمایش کولر آبی.

43) آیا در سراها امکان آشپزی هم وجود دارد ؟ بله، در همه سراها آشپزخانه جهت آشپزی دانشجویان وجود دارد.

44) مسئول خوابگاه های دانشجویی دانشگاه سمنان چه کسانی هستند؟

  مسئول خوابگاه های خواهران: سرکارخانم مهرناز سمندی                              مسئول خوابگاه های برادران : جناب آقای اسماعیل اکبری

 

45)شرایط تخلیه خوابگاه پس از پایان امتحانات چگونه می باشد؟ دانشجویان هرساله بعد از امتحانات پایان سال تحصیلی ( تیرماه) می بایست نسبت به تخلیه اتاق و خروج لوازم از سراها اقدام نمایند.

46) آیا پس از دریافت خوابگاه در طول تحصیل، امکان انصراف و استرداد مبلغ وجه وجود دارد؟ چنانچه دانشجویی به هر دلیلی در طول مدت 30 روز از شروع نیمسال تحصیلی از سکونت در خوابگاه انصراف دهد، اجاره بهاء دانشجو به صورت روزشمار و به تعداد روزهای اسکان محاسبه می شود؛ بدیهی است اجاره بهای خوابگاه برای دانشجوی انصرافی بعد از مهلت فوق به صورت ترم کامل منظور خواهد شد.