برگزاری جلسه کارگروه تغذیه دانشگاه سمنان

به گزارش رابط خبری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سمنان، جلسه کارگروه تغذیه دانشگاه با محوریت بررسی و برنامه‌ریزی در خصوص غذاهای رستوران مکمل، روز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ با ریاست مدیر امور دانشجویی و سایر اعضای کارگروه تغذیه در سالن جلسات بزرگمهر برگزار شد.

در این نشست، موضوعات مرتبط با کیفیت، تنوع و ترکیب غذایی منوی رستوران مکمل مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادهایی جهت بهبود فرآیند تهیه و ارائه غذاهای سالم، متنوع و متناسب با ذائقه دانشجویان ارائه گردید.

مدیر امور دانشجویی در این جلسه با تأکید بر اهمیت ارتقای کیفیت تغذیه دانشجویان، اظهار داشت: توجه به سلامت، تنوع غذایی و رضایت دانشجویان از اولویت‌های اصلی حوزه خدمات رفاهی دانشگاه است و تلاش می‌شود با بهره‌گیری از نظرات اعضای کارگروه، تصمیمات مؤثری در این زمینه اتخاذ شود.

کلمات کلیدی
مینا کریمیان
تهیه کننده:

مینا کریمیان

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/06 09:25